Сборната формация от бивши бодросменци репетира усилено за предстоящия концерт, посветен на честването на 70-годишнината от основаването на хор „Бодра смяна“.

Лекари, инженери, юристи, учители, художници, журналисти, преводачи, икономисти – хора с различни професии и от различни поколения, но обединени от общ дух и обща кауза, преживяват отново изключителните моменти от своите детски и юношески години, прекарани в хор „Бодра смяна“.

През последния месец всеки петък зала „Бончо Бочев“ събира на едно място огромно количество емоция, енергия и желание да бъде показано каква невероятна школа е хор „Бодра смяна“. Наученото някога днес оживява отново и отново, при това много по-осъзнато и с много по-голям емоционален заряд. С активното си включване в юбилейния концерт бившите бодросменци доказват силата на колективния дух и значението на традициите, защото „Бодра смяна“ е не просто един от многото детски хорови състави у нас – „Бодра смяна“ е символ за общност! Всеки, имал късмета да стане част от тази общност, знае колко много означава това.

На 1 декември 2016 г., от 19.00 часа, в аулата на СУ „Св. Кл. Охридски“ тържествено ще бъде отбелязана 70-годишнината на хор „Бодра смяна“. Очакваме всички настоящи и бивши бодросменци, приятели и съмишленици на детското хорово изкуство да почетат нашия юбилей. За всички тях, освен настоящите хористи на „Бодра смяна“, със свои изпълнения в концерта ще се включат Камерна капела „Полифония“, Камерна формация „Te Deum Adoramus“ и сборната формация от бивши бодросменци.

Билетите за концерта са с цена 5 лв. и могат да бъдат закупени от касата на Националния дворец на децата. Можете да направите резервации за билети при Валентина Колева – касиер на Националния дворец на децата, на телефон 0879 561570 или на e-mail: [email protected].

Все още няма отговори

Leave a Reply

Translate »