„Бодра смяна“ поздрави гостите на Вторите годишни награди „Спасители на детството“

На 1 ноември 2017 г. децата от хор „Бодра смяна“ поздравиха с две песни в началото и една на финала на събитието гостите на Вторите годишни награди „Спасители на детството“, организирани от Националната асоциация по приемна грижа. „Мама“, „Жабешки хор“ и „Обичам те, родино“ прозвучаха пред повече от 200 участници в събитието – приемни семейства, представители на институциите, медии и др.

Водещите на церемонията – Лиляна Боянова и Драгомир Симеонов, не пропуснаха да отбележат, че „Бодра смяна“ е със 70-годишна история, но продължава да е все така бодра смяна 🙂

Наградите “Спасители на детството” се присъждат за втора поредна година за принос в развитието на приемната грижа в България. Инициатор и учредител на тази инициатива е Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ) – единствената българска неправителствена организация, учредена от приемни родители и професионалисти, които вярват, че за хиляди деца без родителска грижа в България най-добрата алтернатива за живот извън институция е приемното семейство. НАПГ популяризира идеята за щастливото детство, за качествената приемна грижа, организира събития, кампании и инициативи, които насърчават партньорството между всички, за да има по-малко деца, лишени от родителска грижа, както и такива, които не живеят в семейна среда. НАПГ активно работи за това приемната грижа да се развива с най-високо качество, защото децата на България го заслужават.

Пълен видеозапис на наградите можете да видите ТУК.

Вашият коментар

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.

Translate »